Lyssna

Bibliotek

Kommunens bibliotek hittar du i Mölnlycke, Landvetter, Hindås och Rävlanda. Här kan du låna böcker, film och andra medier utan kostnad. Sagostunder, pyssel, författarbesök och bokcirklar är några av bibliotekens aktiviteter som du kan ta del av.

Biblioteket dygnet runt

På bibliotekets webbplats bibliotek.harryda.selänk till annan webbplats kan du söka böcker, skaffa bibliotekskort och kolla ditt bibliotekskonto.

Kulturverksamheten har en egen webbplats

Numera hittar du det som rör Härryda kommuns kulturverksamhet på kultur.harryda.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. En modern, aktuell och levande webbplats - full av inspiration till nya kulturupplevelser.

Kika i kalendernlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att ta del av spännande evenemang på scenlänk till annan webbplats, konst & utställningarlänk till annan webbplats, aktuella biofilmerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, barn & familjlänk till annan webbplats, ungalänk till annan webbplats, aktiviteter på våra biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på våra kulturhus i Mölnlyckelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Landvetterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Snabblänkar till kulturwebben:

Den information om kulturverksamheten i Härryda kommun som du tidigare hittat här på harryda.se finns nu på kulturwebben: kultur.harryda.selänk till annan webbplats.

Kontakt

Karin Brämberg, enhetschef Mölnlycke kulturhus
031-724 64 09
karin.bramberg@harryda.se

Linnea Stegmark, enhetschef Landvetters kulturhus, Hindås och Rävlanda bibliotek
0766-49 43 52linnea.stegmark@harryda.se
Mölnlycke bibliotek
031-724 64 00
molnlycke.bibliotek@harryda.se
Landvetters bibliotek
031-724 87 00
landvetter.bibliotek@harryda.se
Hindås bibliotek
031-724 87 02
hindas.bibliotek@harryda.se
Rävlanda bibliotek
031-724 87 03
ravlanda.bibliotek@harryda.se