Om webbplatsen

Härryda kommuns webbplats är en viktig kanal för kommunens information och service. Den underlättar kommunikationen mellan kommunens medborgare, tjänstemän och förtroendevalda men också om du är näringsidkare eller besökare.

Syftet med webbplatsen är att göra vardagen enklare för dig som besökare. Den ger möjlighet att hitta informationen du söker och utföra dina ärenden på de tider som passar dig och att kontakta oss på kommunen.

Hitta på webbplatsen

Här hittar du övergripande information om hur vår webbplats fungerar, hur du söker information samt hur du kommer i kontakt med oss.

Ämnesgrupper

Längst upp på webbplatsen finns en meny med ämnesgrupper, exempel på ämnesgrupp är; Bygga, bo och miljö och Barn utbildning. När du klickar på en ämnesgrupp kommer du till en ”portal” , där du kan klicka dig vidare till den verksamhet du söker efter.

Sökfunktion

Hittar du inte det ämnesområde du letar efter? Eller vet du inte inom vilket ämnesområde din fråga berör? Då kan du söka efter det i sökrutan. I datorn finns rutan längst upp ovanför ämnesgrupperna och i mobilen finns menyknapp överst. Du kan skriva ett eller flera ord i sökfältet. Tryck sedan på Sök-knappen eller ENTER.

A till Ö

Längst ner på på alla sidor hittar du A till Ö. Den leder till en lista över webbplatsens sidor i bokstavsordning.

Webbkarta

Webbkartan leder till en enkel och överskådlig uppsättning av webbplatsens innehåll. Via webbkartan kan du orientera dig till önskad verksamhet. Den hittar du längst ner på alla sidor.