Ljungna förskola

Välkomna till Ljungna förskola som ligger i ett lugnt och lummigt villaområde i norra Mölnlycke. Ljungna förskola har tre avdelningar.

Ljungna förskola har engagerade förskollärare och barnskötare som brinner för sitt uppdrag. Vi delar och lär av varandra och fortbildar oss kontinuerligt i vårt pedagogiska uppdrag.

Inskolning

Vår inskolning bygger på principen att vi ska möta just ditt barn och försöka anpassa inskolningen utifrån barnets behov och förutsättningar. Därför är dialogen mellan er som föräldrar och pedagogerna viktig.

Arbetssätt

Vi jobbar kontinuerligt med våra lärmiljöer inne på våra tre avdelningar. Vi har som mål att kunna erbjuda en stor variation av material men också flera små sammanhang för barnen genom att skapa rum i rummet. Vi vill på så sett ge barnen tillgång till utmanande och inspirerande lärmiljöer med närvarande pedagoger.

Utemiljö

Ljungna har en stor och lummig gård som är kuperad. Inbjuder till både lek och lärande i små sammanhang men även större och mer rörelseorienterade aktiviteter. I vårt närområde har vi många naturområden som barn och pedagoger besöker och upptäcker tillsammans.

Kontakt

Jonna Weiss
Rektor
jonna.weiss@harryda.se031-724 89 48

Ljungna förskola
Krokusvägen 2
435 31 Mölnlycke