Hulelyckans förskola

Välkomna till Hulelyckans förskola som ligger i centrala Mölnlycke med närhet till både kulturhus och till fina naturområden i bl.a. Wendelsbergsparken. Hulelyckan är en liten förskola med två avdelningar

Hulelyckans förskola har engagerade förskollärare och barnskötare som brinner för sitt uppdrag. Vi delar och lär av varandra och fortbildar oss kontinuerligt i vårt pedagogiska uppdrag.

Inskolning

Vår inskolning bygger på principen att vi ska möta just ditt barn och försöka anpassa inskolningen utifrån barnets behov och förutsättningar. Därför är dialogen mellan er som föräldrar och pedagogerna viktig.

Arbetssätt

Vi jobbar kontinuerligt med våra lärmiljöer inne på våra två avdelningar. Vi har som mål att kunna erbjuda en stor variation av material men också flera små sammanhang för barnen genom att skapa rum i rummet. Vi vill på så sett ge barnen tillgång till utmanande och inspirerande lärmiljöer med närvarande pedagoger.

Utemiljö

Även på vår gård försöker vi skapa små kreativa och lärande sammanhang men även större arenor som inbjuder till mer rörelseorienterande aktiviteter. I vårt närområde har vi många naturområden som barn och pedagoger besöker och upptäcker tillsammans.

Kontakt

Jonna Weiss
Rektor
jonna.weiss@harryda.se031-724 89 48

Hulelyckans förskola
Gärdesvägen 5
435 35 Mölnlycke