Mat i förskola och skola

Logotyp för Skolmaten med korsade bestick

Här hittar du matsedlar för alla förskolor, skolor och gymnasium. Tala gärna om vad ditt barn tycker om mat, service och miljö! Vi har en e-tjänst för detta ändåmål som du finner lite längre ner på denna sida.

Matsedel för förskola, grundskola och Hulebäcksgymnasiet

På webbplatsen Skolmaten finns matsedlar för alla kommunala skolor och förskolor i Härryda. Här kan du också berätta vad du tycker om maten.
Se matsedeln hos Skolmaten Länk till annan webbplats.

Hämta appen Skolmaten

Appen finns till alla smartphones och surfplattor. Sök "Skolmaten" i din appbutik för att hämta ner appen.

Synpunkter på måltider i kommunal verksamhet

Använd gärna vår E-tjänst nedan om du önskar lämna synpunkter på den mat som serveras i kommunala förskolor och skolor. Det är även möjligt att lämna synpunkter på maten som serveras på kommunala äldreboenden via denna e-tjänst.

Gemensam matsedel i skolor och förskolor

Kommunala skolor och förskolor i Härryda kommun har en gemensam matsedel, gemensamma recept och gör gemensamma produktval. Förskolorna har en matsedel som är snarlik skolornas men anpassad för de mindre barnen. Är det fiskrätt i skolan så är det fiskrätt på förskolan.
Så arbetar vi med måltiderna

Våra kök på Instagram

Flera av köken och restaurangerna på kommunens förskolor och skolor finns att följa på Instagram. Där får du dagens måltid i bildformat och även en del matinspiration från våra kockar!
Instagramkonton för kök och restauranger på förskola och skola